lí, po ža tých po Pa ne Pa 1. a ne ne žní ce ných, ve všech ov a ztra stád ře si vo líš, bách pas do váš po v nich. znat se svě tu sám te z kří la, Kris že, te z ve če řad Kris pas by za ře. pros mi dík i přij
Skrýt akordy
  Vstup
1.  Pane žní   a nepožatých   polí, /   Pane stád   a ovcí   ztracených, /   ve všech   dobách pastýře   si volíš,   / sám   se světu   dáváš poznat   v nich.   / Kriste   z večeřadla,   Kriste z   kříže, /   přijmi dík   i prosby   za pastýře.
Před evangeliem
2.  Z Písma   jako z   obilnice světa   / dobrý   pastýř štědře   rozdává, /   aby v   duších Boží   láska kvetla,   / mocným   hlasem ovce   svolává. /   Kriste z   večeřadla, Kriste   z kříže,   / přijmi   dík i   prosby za   pastýře.
Obětní průvod
3.  Dobrý pastýř   podle tvého   srdce /   nedbá břemen   ani obtíží,   / život   dá za   oklamané ovce,   / neprchá,   když vlk   se přiblíží.   / Kriste   z večeřadla,   Kriste z   kříže, /   přijmi dík   i prosby   za pastýře.
Přijímání
4.  Jako jelen   po bystřinách   touží, /   spěchal pastýř   k tobě,   Ježíši. /   Tělem tvým   a krví   tišil bouři;   / ovce   po hlasu   jej uslyší.   / Kriste   z večeřadla,   Kriste z   kříže, /   přijmi dík   i prosby   za pastýře.
Závěr
5.  Ne vy   mě, já   vybral si   vás, bratři,   / nechávám   vás mezi   vlky jít.   / Jsem   však s   vámi, srdce   mé vám   patří, /   dávám víc,   než svět   vám může   vzít. /   Kriste z   večeřadla, Kriste   z kříže,   / přijmi   dík i   prosby za   pastýře.
Zpěvník ProScholy.cz 2024